Preţurile benzinei, motorinei şi GPL-ului sunt în creştere, inclusiv în Dâmbovița. La benzinăriile din  Târgoviste, șoferii  au format cozi imense.

Aseară, marea majoritate a benzinăriilor din Târgoviște au fost luate cu asalt de conducătorii auto. S-a stat peste o jumătate de oră pentru alimentarea cu combustibil. Casierii de la benzinării au fost şi ei uluiţi de cozile de la pompe. Cauzele care ar putea determina șoferii să-și umple rezervoarele ar putea fi:

-Cum prețul combustibilului a explodat, există posibilitatea ca mulți șoferi să își face provizii la prețul încă actual, mai ales că se preconizează că prețul va crește și în continuare.

– Trebuie avut în vedere și războiul din Ucraina. După isteria de la pașapoarte, era oarecum normal să apară și isteria de la benzinării. Ar putea urma isteria din magazine.

La majoritatea benzinăriilor din Târgoviște, ieri litrul de benzină costa peste 7.40 de lei, iar cel de motorină peste 7.60 lei. De asemenea, litrul de gaz costa peste 3.70 lei.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentPrețurile la carburanți au sărit în aer. În unele orașe benzina este 11 lei litrul. Virgil Popescu: „Avem suficiente stocuri”. Premierul Ciucă vrea controale la benzinării
Articolul următorOpt percheziţii în mai multe judeţe. Reţea de proxeneţi destructurată