Crimă șocantă pe Valea Dâmboviței, marți seara! Un bărbat de 35 de ani din satul Mesteacăn, comuna Văleni Dâmbovița, și-a omorât soția, de 26 de ani, iar apoi a plecat cu mașina, cu care s-a răsturnat pe DN 72 A, pe raza localității Gemenea.

În momentul în care oamenii legii au ajuns la locul accidentului, produs în comuna Voinești, tânărul le-a transmis polițiștilor că și-a ucis nevasta.

“La data de 28 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 72 A, în localitatea Gemenea, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au identificat conducătorul auto, un bărbat de 35 de ani, care s-ar fi răsturnat cu autoturismul.

Fiindcă acesta a susținut că și-ar fi omorât soția, un echipaj de poliție s-a deplasat urgent la adresa indicată de el, n satul Mesteacăn comuna Văleni Dâmbovița, unde a fost identificată o femeie de 26 de ani, decedată.

S-a constituit o echipă complexă de polițiști, condusă de către un procuror din cadrul Paarchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, care efectuează cercetări în cauză, urmând să se dispună măsurile legale”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentDoi bărbați au fost reținuți, după ce au agresat un polițist, la Băleni, în urma unui incident auto
Articolul următorDâmboviţa. Bărbat, prins în flagrant cu peste 900 de cutii cu petarde în piața municipiului