Echipa de baschet feminin a CSM Târgoviște și-a aflat adversarul din disputa pentru locul 5, a actualei ediții de campionat. Târgoviștencele vor întâlni U Cluj.

FotoCSM Târgoviște-U Cluj, 31.01.2019 (Târgoviște- Sala Sporturilor)

Echipa Universitatea Cluj Napoca va întîlni CSM Târgoviște în disputa pentru locul cinci ,al actualei ediții de campionat (2018-2019) din prima ligă de baschet feminin.

U Cluj s-a impus cu 2-0 în confruntarea cu Phoenix Galați, din al doilea tur de play off pentru locurile 5-8.

În disputa pentru locurile 5-6 U Cluj va întâlni CSM Târgoviște, echipă ce a trecut tot cu 2-0, la general, de CSM CSU Oradea.

Datorită faptului că CSM Târgoviște a terminat sezonul regulat pe o poziție mai bună decât ardelencele, va avea avantajul terenului propriu, în această confruntare. Conform Federației Române de Baschet, partidele ar trebui să aibă loc în datele de 5,9 și 12 mai. Prima partidă (5 mai) urmând a avea loc la Târgoviște, deasemenea și cea de a treia, dacă va fi cazul.

În actuala ediție de campionat cele două echipa s-au întîlnit de patru ori scorul fiind de 3-1 în favoarea CSM-ului. Cronologic însă U Cluj a câștigat cea mai recentă confruntare (23 martie 2019, cu 57-55, pe teren propriu).

Articolul precedentDâmbovița. Ploaie de infracțiuni înregistrate în primele trei luni ale anului
Articolul următorDe Paște, patru dosare penale, întocmite de polițiști, pe numele unor șoferi, în Dâmbovița