CSM Târgoviște a câștigat disputa cu Știința Bacău, ce a avut loc în Sala Sporturilor din Târgoviște. Gazdele se apropie, prin această victorie, de obiectivul propus, în campionat, respectiv locul trei  la finalul actualei ediții.

Înainte de confruntarea de la Târgoviște (2 martie 2019) CSM-ul din localitate și Știința Bacău se aflau la egalitate de puncte (21) pe locul trei în campionat. Din această perspectivă bătălia parea a fi una decisivă pentru ocuparea unei poziții pe podium, la finalul competiției regulate.

Într-o confruntare strânsă gazdele au reușit să câștige, după aproape două ore de joc (1h 56 minute), cu 3-1 și să își ia revanșa pentru partida din turul campionatului, disputată la Bacău, unde pierduseră fără drept de apel (cu 0-3).

CSM Târgoviște- Știința Bacău 3-1 ( 25-22, 25-16, 23-25, 25-22)

De la gazde s-au remarcat ex-iugoslavele Sara Klisura și L.Alajbeg, ambele cu câte 24 de puncte, trecute în cont. Acestora li se alătură D.Djuric(14 puncte) și T.Sredic (8 puncte), putând spune că , practic, divizia ex-iugolslavă, a CSM-ului a câștigat această confruntare cu Bacăul.

De la oaspete s-a remarcat A. Cazacu (20 de puncte).

CSM Târgoviște va disputa următoarea partidă din campionat în deplasare, pe terenul celor de la CSM Lugoj, în data de 8 martie.

Articolul precedentAccident spectaculos la Picior de Munte. A retezat un stâlp de electricitate
Articolul următorVIDEO Înregistrarea cu bărbatul călcat de două mașini, la interval de câteva secunde