Calificare cu emoții în  Final Four-ul Cupei României, la volei feminin,pentru CSM Târgoviște. La Galați, în fața gazdelor de la Belor , echipa dâmbovițeană a avut nevoie de 5 seturi pentru a ajunge în faza semifinală a competiției.

Imagine

FotoIntonare imn, CSU Belor Galați-CSM Târgoviște (Galați-21 decembrie 2019) 

Deși, tot în acest an,  în partida  din campionat, dintre cele două echipe, CSM Târgoviște câștigase clar, pe terenul gălățencelor (scor 3-0 la seturi) în partida din Cupa României (sferturi de finală), ce a avut loc tot la Galați, echipa dâmbovițeană s-a impus cu mari emoții.

După un prim set câștigat de oaspete (25-21), gazdele au revenit spectaculos în meci și au reușit să câștige următoarele două seturi, fiind practic la un pas distanță de calificarea în Final Four.

Totuși, surpriza nu s-a produs, pentru că echipierele lui CSM Târgoviște au apăsat pedala de accelerație și au reușit să câștige detașat următoarele două seturi și partida. Scor final:

CSU Belor Galați- CSM Târgoviște 2-3 (21/25,25/23,25/22,10/25,7/15)

CSM Târgoviște devine astfel a doua echipă calificată în Final Four-ul Cupei României (ediția 2019-2020), după Știința Bacău (3-0 cu FC Argeș, într-o partidă ce a avut loc vineri, 20 decembrie).

Pentru cele două locuri rămase libere se vor confrunta CS Dinamo București-CSM Lugoj și CSM Volei Alba Blaj-CS „U” NTT Data Cluj.

Articolul precedentImagini rare. Cu exact 30 de ani în urmă Ceușescu ținea ultimul discurs. Imagini ce nu au fost difuzate
Articolul următorVideo-FOTO| Violențe în Piața Universității. Gelu Voican Voiculescu atacat de manifestanți