Echipa naționala de volei feminin a României se pregătește, în aceste zile, pentru debutul în „Silver League”. Naționala va beneficia și de ajutorul a șase dintre componentele lotului celor de la CSM Târgoviște.

Nu mai puțin de șase jucătoare de la CSM Târgoviște vor face parte din lotul echipei naționale de volei a României, după cum anunță clubul târgoviștean.

FotoEchipa națională de volei feminin (sursa foto– FR Volei)

Parcursul excelent al echipei noastre de volei în sezonul recent încheiat a atras atenția oamenilor care conduc destinele echipei naționale a României. Șase dintre componentele Clubului Sportiv Municipal Târgoviște au fost convocate pentru viitoarele acțiuni ale primei reprezentative a României, alături de acestea prezentându-se în cantonamentul „tricolorelor” și antrenorul secund Alex Cosma, dar și fizioterapeutul Rareș Stoica.

Astfel, în cantonamentul de la Alexandria au ajuns Rodica Buterez, Lorena Ciocian, Mihaela Jeremic, Isabela Marciu și Alexandra Trică, celor cinci urmând să li se alăture și Diana Calotă, care va ajunge la lot mai târziu după ce a suferit o intervenție chirurgicală imediat după încheierea campionatului.

Foto– Alexandra Trică (sursa foto- www.csmtargoviste.ro)

ALEXANDRA TRICĂ, NOUL CĂPITAN AL NAȚIONALEI

Revenirea Alexandrei Trică în lotul echipei naționale a coincis cu un alt moment important. În urma votului liber exprimat de toate voleibalistele lotului, jucătoarea legitimată la Târgoviște a devenit căpitanul echipei, aceasta fiind preferată de majoritatea covârșitoare a colegelor.”

Se spune într-un articol publicat pe pagina oficială a celor de la CSM Târgoviște.

Echipa națională de volei va juca în primul meci din „Silver League” în compania echipei Georgiei, la Alexandria, în data de 25 mai 2019.

Din grupa B a „Silver League”, alături de România și Georgia, mai fac parte naționalele Ciprului și Israelului.

Din grupa A, a „Silver League”, fac parte naționalele Portugaliei,Greciei, Sloveniei și Estoniei. Finala Silver league va avea loc în data de 28-29 iunie, iar câștigătoare competiției va promova în „Golden League”.

Articolul precedentColiziune auto la Găești. O persoană, rănită, a fost transportată la spital
Articolul următorÎncurcată de ploaie, Sorana Cîrstea se califică în turul II la Nurenberg