Curtea Secției de Recuperare Neuromotorie Copii Gura Ocniței a intrat în reabilitare. În prezent se efectuează lucrări de amenajare a căilor de acces, alei pietonale și spații de parcare în curtea acestei unități spitalicești.

De asemenea, se înlocuiesc bordurile și se așterne covor asfaltic în vederea facilitării deplasării atât a pacienților internați (copii) în Secția de Recuperare Neuromotorie Gura Ocniței, cât și a autovehiculelor, precum și amenajarea unui spațiu de joacă.
Cu acest prilej, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a vizitat incinta centrului, pentru care se intenționează realizarea unul proiect mai amplu de  modernizare.
Secția de Recuperare Neuromotorie Gura Ocniței are un număr de 200 de paturi, iar pacienții beneficiază, în cadrul unității de recuperare, de specializările: hidrokinetoterapie în bazine treflo din fibră de sticlă, termoterapie, kinetoterapie și reeducare motorie în cele 5 săli de kinetoterapie, ergoterapie, psihoterapie, activități recreative.
În cadrul centrului sunt tratați copii cu afecțiuni neuromotorii și motorii, ce provin din aproape toată țara. Centrul de la Gura Ocniței este unul dintre cele mai bune centre de recuperare neuromotorie pentru copii, la nivel național.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Articolul precedentServicii fiscale electronice la dispoziția contribuabililor
Articolul următorBiblioPijama Party, la Biblioteca Județeană Ion Heliade Rădulescu