Miercuri, 2 octombrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au intervenit la 34 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.
De asemenea, polițiștii au aplicat 505 sancţiuni contravenţionale, au constatat 26 de infracțiuni, iar pentru neregulile descoperite în trafic au reținut 31 de permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.
„La data de 2 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat, la nivelul județului, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 6 acțiuni punctuale și s-a intervenit la 34 de evenimente, dintre care 21 au fost sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112. În urma activităților din teren, au fost constatate 26 de infracţiuni, dintre care 15 contra persoanei și 3 contra patrimoniului”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.
Totodată, pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 505 sancțiuni contravenționale și au confiscat bunuri în cuantum de 1.000 de lei.
Articolul precedentAccident teribil în Caragiale. Două TIR-uri s-au ciocnit, iar gardurile mai multor case au fost distruse
Articolul următorȘofer din Pucioasa, cercetat pentru conducere sub influența alcoolului