Veste excelentă pentru infrastructura rutieră din Dâmbovița! Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a scos, miercuri, la licitaţie contractul de proiectare şi execuţie pentru modernizarea DN71 Bâldana – Târgovişte – Sinaia, Sector 2, o investiţie estimată la peste 1,1 miliarde de lei.

Contractul vizează proiectarea și execuția lucrărilor pe sectorul Târgoviște – Sinaia, cuprins între km 51,04 și km 109,9 (58,86 km).

Traseul începe de la ieșirea de nord a municipiului Târgoviște, traversează orașele Pucioasa, Fieni, Sinaia și comunele Aninoasa, Doicești, Moțăieni, Pietroșița și Moroieni, alternând cu zone de extravilan și se termină la intersecția cu DN 1 în Sinaia la km 120+400 al DN 1.

Lucrările se ridică la valoare estimată de 1,178 miliarde de lei (fără TVA) și sunt finanțate prin fonduri europene nerambursabile.

Durata contractului este de 108 de luni:

– 12 luni perioadă de proiectare,

– 36 de luni perioadă de execuție a lucrărilor,

– 60 de luni perioadă de garanție a lucrărilor.

Termenul pentru depunerea ofertelor a fost stabilit pentru data de 05.09.2022.

”A fost publicat astăzi (nr. miercuri) în SEAP anunțul de participare pentru contractul privind modernizarea Sectorului 2 al DN71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia!”, se arată într-un comunicat al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentCel mai mare scandal de grup infracțional organizat din România – Prejudiciul este de peste 700 de milioane – Dracea și ceilalti suspecti, asistați de avocatul Iancu Toader
Articolul următorRealitatea a avut dreptate: George Dorobanțu, directorul Companiei Aeroporturi București, schimbat din funcție