Tot mai multe accidente rutiere, la început de an, în Dâmbovița! În această după-amiază, în jurul orei 13.15, un accident s-a produs pe DN 71, pe raza satului Glod, comuna Moroeni.

Trei persoane au fost rănite după ce o mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile. Una dintre victime este inconștientă, potrivit ISU Dâmbovița. Aceasta a fost preluată de echipajul SAJ și transportată de urgență la Unitatea Primiri Urgențe Târgoviște pentru îngrijiri și investigații medicale. Alte două victime primesc îngrijiri medicale la fața locului.

„Intervenție în cazul unui accident rutier în comuna Moroeni. Din primele informații, un autoturism a ieșit în afara părții carosabile. La locul evenimentului au fost identificate 3 persoane rănite, dintre care una inconștientă. Victimele primesc îngrijiri medicale la fața locului de la echipajele SMURD și SAJ. Persoana inconștientă a fost preluată de către echipajul SAJ și este transportată la UPU Târgoviște”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Zona accidentului este asigurată de pompierii Gărzii Fieni, care acționează cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD, dar și de către pompierii Detașamentului Pucioasa, care au intervenit cu un echipaj de descarcerare.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentArmata va face angajări și din rândul absolvenților școlilor civile
Articolul următorDâmboviţa. Şofer de 35 de ani, decedat după ce a intrat cu maşina într-un podeţ