Un TIR și un autoturism au fost implicate într-un accident teribil, marți după-amiază, pe Autostrada A1, București – Pitesti, la kilometrul 59, pe raza localității Uliești.

La fața locului s-a deplasat un elicopter SMURD pentru a prelua o persoană, care a rămas minute bune încarcerată până la sosirea echipajelor de intervenție.

Din cauza leziunilor grave suferite, victima a fost transportată de urgență la Spitalul Floreasca, din București, pentru îngrijiri și investigații medicale.

“Pe autostrada A1 București – Pitești, kilometrul 59, în dreptul localității Uliești, județul Dâmbovița, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autocamion.

În urma impactului a rezultat o victimă din autoturism care este în prezent încarcerată, pentru care a fost solicitat elicopterul SMURD la fața locului.

Pentru aterizarea în condiții de siguranță, circulația rutieră va fi blocată pe sensul de mers Pitești – București, ulterior aceasta va fi restricționată pe prima bandă a aceluiași sens de mers. Valorile de trafic sunt în creștere”, se arată într-un comunicat emis de Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Zona accidentului este asigurată de pompierii Detașamentelor Titu și Găești, care au intervenit cu 2 autospeciale de intervenție și un echipaj SMURD. La fața locului s-a deplasat și un echipaj SAJ, dar și un elicopter SMURD.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentMinistrul Educației, Ligia Deca: Peste 15.000 de persoane au renunţat la grevă
Articolul următorCetăţeni chinezi, depistaţi cu şedere ilegală în Dâmboviţa