Un bărbat din Românești, în vârstă, de 62 de ani, a trecut prin momente dificile, joi, după ce a fost jefuit de trei tineri, pe stradă. Cei trei adolescenți, cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani i-au sustras bărbatului suma de 1000 de lei.

Cei trei tineri sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Totodată, față de doi adolescenți  a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul zilei de astăzi să fie prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari.

“ La data de 3 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Titu au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie cu privire la faptul că mai mulți tineri necunoscuți i-au sustras niște bani ginerelui său.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei trecute, persoane necunoscute ar fi sustras 1.000 de lei de la un bărbat de 62 de ani, din Românești, în timp ce acesta se afla pe o stradă din localitate.

Ulterior, polițiștii au identificat bănuiții ca fiind trei tineri cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani. Aceștia sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate.

Față de doi dintre tineri a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, urmând să fie dispuse măsurile prevăzute de lege”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentMamele care sunt în concediu pentru creșterea copilului pot primi beneficii de natură salarială, cu o singură condiție
Articolul următorVIDEO Culisele Statului Paralel: Cum a falimentat clanul Herăscu Galațiul. Statul, păgubit cu sute de milioane de euro