Un bărbat de 43 de ani, din comuna Braniștea, a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, după ce a bătut într-un bar din localitatea Crângași, un alt bărbat din acel sat.

Conflictul dintre cei doi, apărut pe fondul consumului de alcool, a avut loc duminică, 16 iulie.

În urma scandalului provocat, bărbatul din Braniștea este cercetat într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

“La data de 1 august a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, față de un bărbat de 43 de ani, din comuna Braniștea, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Bărbatul este bănuit că, la data de 16 iulie a.c., în timp ce s-ar fi aflat într-un bar din localitatea Crângași, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict, ar fi agresat fizic un bărbat de 39 de ani, din Crângași”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Astăzi, 2 august, bănuitul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentMarcel Ciolacu anunță peste 50 de măsuri pentru reducerea cheltuielilor bugetare
Articolul următorDecizie CCR: Legea pensiilor speciale se întoarce în Parlament