La data de 6 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, au reținut, pentru 24 de ore, șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 46 de ani, aceștia fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, fapte prevăzute de Codul Penal.

Bărbații sunt bănuiți că, la data de 31 mai a.c., în jurul orei 20.10, în timp ce se aflau în localitatea Scheiu de Sus, în zona unui magazin, pe fondul unui conflict spontan, s-ar fi agresat reciproc și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

Totodată, în timpul conflictului, ar fi fost provocate distrugeri unei autoutilitare și unui autoturism.

Aceștia vor fi prezentați, pe parcursul zilei de mâine, 7 iunie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora sa se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentAtenţie! Reguli noi pentru firmele care colectează fier vechi
Articolul următorIncendiu în comuna Uliești! Flăcările au distrus o mare parte dintr-o gospodărie