Un bărbat de 48 de ani, din comuna Gura Ocniței, este cercetat de polițiști după ce a jefuit o bătrână din aceeași localitate. În perioada 16-28 mai, bărbatul a profitat de neatenția femeii și i-a sustras acesteia suma de 8000 de lei din locuință.

Din fericire, prejudiciul creat a fost recuperat integral și predat femeii în vârstă de 78 de ani. Totodată, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

„La data de 8 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați de o femeie, de 78 de ani, din comuna Gura Ocniței, cu privire la faptul că i-au fost sustrași 8000 de lei din locuință.

În urma sesizării, a fost constituită echipa de cercetare la fața locului, iar din primele investigații efectuate s-a stabilit că, în perioada 16-28 mai, un bărbat de 48 de ani, din comuna Gura Ocniței, ar fi profitat de neatenția femeii și i-ar fi sustras banii din locuință”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentÎntorsura Fest 2023 – muzică bună, paradă moto și distracție cât cuprinde! Surprize fabuloase pregătite de organizatori – programul festivalului
Articolul următorAccident violent la Şotânga.O adolescentă de 14 ani transportată la spital pentru îngrijiri medicale