Misiune extrem de dificilă, în această seară, pentru pompierii dâmbovițeni! În aceste momente, numeroase echipaje de pompieri intervin în satul Bâldana, comuna Tărtășești, pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o hală cu aproximativ 100 de tone de rumeguș.

Din fericire, nu există victime, dar operațiunile de lichidare ale incendiului vor fi de durată.

Inițial, la fața locului au intervenit pompierii Gărzii Răcari și Detașamentului Titu, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. La scurt timp după o analiză a incendiului, forțele de intervenție au fost suplimentate cu alte două autospeciale de stingere cu apă și spumă, de la Gărzile de Intervenție Potlogi și Cornești.

„Se intervine în cazul unui incendiu în care arde rumeguș depozitat într-o hală din comuna Tărtășești. Incendiul este localizat și nu se poate extinde. Având în vedere cantitatea mare de rumeguș depozitat, circa 100 tone, operațiunile de stingere vor fi de durată”, se arată într-un comunicat transmis de ISU Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentMașină, lovită de tren în Aninoasa! Șoferul autoturismului, transportat la spital
Articolul următorRaed Arafat: Centura de siguranţă e obligatorie pentru că salvează vieţi; nu înţeleg de ce scutim gravidele