Caz cutremurător în județul Dâmbovița, acolo unde o minoră în vârstă de doar 11 ani, din localitatea Doicești, a acceptat să se întâlnească cu doi băieți, în vârstă de 17 și 35 de ani, pe care i-a cunoscut pe rețelele de socializare.

Se pare că polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați chiar de minoră, aceasta reclamând faptul că a fost luată cu forța și obligată să întrețină raporturi sexuale de către cei doi. 

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor. Oribilele fapte s-au petrecut în data de 6 iunie, în intervalul orar 16:06-20:30, în comunele Aninosa și Răzvad.

“Au fost identificați de 17 și 35 de ani. Sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infractiunii de act sexual cu o minoră. Vor fi prezentați Judecătoriei Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive”, au transmis polițistii din Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentDan Motreanu, eurodeputat: „Certificatul digital UE privind COVID, o realitate”
Articolul următorVIDEO Dezvăluiri-bombă la Culisele Statului Palalel: Un angajat Romprest a prezentat toate ilegalitățile mafiei gunoaielor