Un bărbat din comuna Pucheni, în vârstă de 72 de ani, s-a răsturnat cu ATV-ul, astăzi, într-o râpă adâncă, din zona Siliște.

După ce i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului de către paramedici, bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Târgoviște. Acesta prezenta contuzii abdominale și este suspect de fractură de membru inferior stâng.

Victima a fost scoasă de pompieri din râpa de aproximativ 30 de metri și predată echipajului SAJ Dâmbovița. Accidentul a fost anunțat de o persoană care trecea prin zonă. La fața locului au ajuns pompierii Gărzii de Intervenție Voinești.

“Echipaje de pompieri au fost solicitate să intervină în cazul unei persoane care s-a răsturnat cu ATV-ul pe care-l conducea, într-o râpă adâncă de aproximativ 30 de metri. Ajunși la fața evenimentului, pompierii Gărzii Voinești au identificat o persoană, un bărbat de 72 de ani, care se afla pe ATV, conștient.

După evaluarea efectuată de echipajul de paramedici, victima prezenta contuzii abdominale și este suspect de fractură membru inferior stâng. Victima a fost scoasă de pompieri din râpa de circa 30 de metri și predată echipajului medical de la SAJ. Bărbatul a fost transportat de echipajul cu medic de la SAJ Dâmbovița la Unitatea de Primiri Urgențe Târgoviște.

Au fost mobilizate mijloace de intervenție de la Detașamentul Târgoviște, o autospecială de descarcerare grea, de la Garda Voinești o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj SAJ, cu echipaj medical”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentDe astăzi, Facebook sprijină Poliția Română cu mediatizarea cazurilor, în cadrul mecanismului „Alertă Răpire Copil”- VIDEO
Articolul următorAlertă într-o localitate din Dâmbovița! Pompierii au intervenit ca urmare a sesizării unui miros puternic de gaze