FOTE, Festivalul Olimpic al tineretului European sau Mica Olimpiadă își consumă în aceste momente ultimele zile de concurs la Baku, în Azerbaidjan. Dâmbovițeanul Andrei Voican, participant în competiția de tenis, a ratat de puțin obținerea unei medalii.

Andrei Voican și Pompiliu Nedelcu (antrenor) (foto) fac parte din delegația României ce participă în aceste zile la Baku, la FOTE 2019, o competiție destinată tinerilor între 14-18 ani și care este denumită și Mica Olimpiadă.

Tânărul Voican a fost foarte aproape să intre în medalii acesta pierzând (25 iulie 2019) partida din sferturile de finală ale turneului de tenis masculin. În sferturi, Andrei Voican a fost învins de Ciavarella Nicolo (Ita) cu 6-4,6-1 și a ratat ajungerea în semifinalale turneului, ceea ce ar fi echvalat cu posibilitate unei duble lupte pentru medalii (învingătorii din semifinale pentru aur și argint, învinșii pentru bronz).

Clasament medalii FOTE 2019 (25 iulie 2019)

România a obținut până în prezent 6 medalii la FOTE 2019 (3 de aur și 3 de argint) și se află pe locul 6 în clasamentul pe medalii.

Articolul precedentPerioadă limitată pentru achiziția de abonamente, pentru meciurile Chindiei Târgoviște
Articolul următorSe mai întâmplă și așa. Bărbat, din Ciocănari, încarcerat pentru că a condus fără permis