Tânărul fotbalist dâmbovițean, Daniel Popa,în vârstă de 23 de ani, poate pierde tot, din cauza dependenței de „păcănele”, după cum susține digisport. Popa este pus pe liber, la Dinamo, de Mircea Rednic.Posibila reîntoarcere la Chindia Târgoviște, locul de unde a plecat în prima ligă, este pusă sub semnul întrebării.

Un scandal imens, avându-l protagonist pe fostul atacant al Chindiei Târgoviște, Daniel Popa (foto,încercuit, sursa www.prosport.ro), a izbucnit în prima ligă de fotbal.

„Acesta e dependent de jocurile de noroc, a acumulat datorii de mii de euro, 2.000 către coechipieri şi 4.000 către cămătari, dar nu vrea să se oprească din a mai călca pragul cazinourilor. Are un salariu de 3.000 de euro lunar, bani din care îşi alimentează viciul, iar despre „hobby-ul” său se pare că se ştia şi la FC Botoșani, fosta sa echipă.
Mai mult, la meciul cu cei de la Craiova, câştigat de Dinamo cu 3-0, Rednic a vrut să-l folosească, dar s-a lovit de refuzul jucătorului, acesta oferind o replică incredibilă. Conform aceleaşi surse, atacantul a spus: „Am multe gânduri rele. Am datorii foarte mari şi nu mă pot concentra”.

Au titrat astăzi cei de la www.prosport.ro

Reacțiile nu au întârziat să apară. Daniel Popa a declarat ,pentru www.digisport.ro:

„Eu nu am intrat niciodată într-un cazino ca să joc şi nu am vreo datorie la cineva din această cauză. Legat de meciul cu Craiova, a fost opţiunea lui nea Mircea Rednic ca să nu mă includă în lot”

Pe de altă parte, Marcel Ghergu, președinte la Chindia Târgoviște, echipă de unde a fost transferat Daniel Popa, la Dinamo, se pare că știe altceva. Acesta a declarat, pentru www.db-sport.ro:

Acum câteva zile am vorbit cu el (n.r. cu Daniel Popa). Vă dați seama că acum nu mai putem lua vreo decizie, așteptăm să vedem ce se întâmplă la Dinamo, ce vor hotărî ei după ce vor analiza situația. Nu vreau să comentez prea mult în acest moment pe marginea subiectului. Spun doar atât: sunt unii care cum ies din Târgoviște își pierd mințile. Aveți mai multe exemple, chiar în ultima vreme

Ghergu confirmă că s-a negociat cu Daniel Popa, revenirea acestuia la Chindia Târgoviște, după ce, Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo a anunțat că renunță la serviciile sale. Jucătorul poate pleca unde dorește, având o clauză de reziliere a contractului de 200.000 de euro.

Articolul precedentDescoperire importantă de monede în Dărmănești. Se crede că datează din timpul dacilor
Articolul următorAproape incredibil. Nimeni nu a fost rănit grav în urma unui accident spectaculos,la Crevedia