Înfrântă de FCSB cu 1-2 în ultima etapă a turului de campionat, din liga I de fotbal, Chindia Târgoviște se gândește deja la întăriri pentru a doua parte a sezonului. Antrenorul dâmbovițenilor, Viorel Moldovan, a făcut o declarație șocantă, la finalul întâlnirii. Atacantul francez al celor de la FCSB, Harlem Gnohere, poate ajunge la Chindia. Chiar foarte curând.

La finalul partidei, pierdute pe teren propriu ( stadionul „Ilie Oană” din Ploiești), de către echipa sa, antrenorul dâmbovițenilor, Viorel Moldovan, s-a arătat dezamăgit, de echipa sa, mai ales că cei de la Chindia au condus cu 1-0, prin golul marcat de Daniel Florea (min.13).

Declarații Viorel Moldovan

„În seara asta ne-am arătat limitele”, a declarat Moldovan, după partidă.

O altă declarație a lui Moldovan a produs însă consternare de-a dreptul în rândul microbiștilor. Harleme Gnohere, atacantul francez al celor de la FCSB, adică jucătoril ce a decis partida din 20 octombrie (prin golul marcat în minutul 56) ar putea ajunge la Chindia. Viorel Moldovan a afirmat că a fost căutat, după meci, de Gnohere.

Foto– Harlem Gnohere

„Am primit o vizită de la Gnohere, am discutat cu el, i-am spus că nu trebuia să dea gol la acea acţiune! El şi-a făcut datoria, este un atacant de calitate, periculos, arată şi bine acum din punct de vedere fizic. Îl apreciez mult, are nevoie să joace mai mult. Poate îl luăm în iarnă sub formă de împrumut!,

A fost declarația surprinzătoare a lui Viorle Moldovan (pentru digisport.ro)

Viorel Moldovan a mai afirmat și în trecut că nu ar exclude o colaborare cu patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, la rândul său acea declarație stârnind un val de comentarii. Declarația era făcută la începutul lunii august 2018, la momentul în care patronul FCSB, încerca să îl schimbe pe antrenorul de atunci al echipei, Bogdan Andone. (detalii aici www.realitateadedambovita.net)

„Dacă m-ar oferta Gigi, ne-am putea înțelege. Suntem amândoi în zodia rac. Racii pot colabora între ei. De ce nu? Nu se știe niciodată ce-ți oferă viitorul”

Spunea Viorel Moldovan, la acea vreme.

Sursa-lpf.ro

Chindia Târgoviște este, la finalul turului, pe loc de play-out (locul 11) cu 15 puncte acumulate, în liga I de fotbal.

Articolul precedentȘoferul fugar, acuzat de uciderea unei femei, la Gherghești, s-a prezentat singur la Poliție
Articolul următorMinor care se deplasa pe bicicletă, accidentat de o autoutilitară