CSM Târgoviște și „U” Cluj s-au întâlnit într-un adevărat derby al suferinței, în prima ligă de baschet feminin, la Cluj Napoca. Târgoviștea a reușit să câștige, practic în ultimele minute, confruntarea dintre ultimele două clasate, locurile 5 și 6, din prima grupă valorică a campionatului național feminin de baschet.

Partida de la Cluj Napoca a fost una în care gazdele au început mai bine și au reușit să își adjudece primul act cu scorul de 20-13.

De aici a început cursa de urmărire a oaspetelor din Târgoviște ce încet au reușit sa reducă diferența. Echipa antrenată de Cătălin Tănase a câștigat ultimele trei „sferturi” și în același timp să își adjudece și victoria.

„U” Cluj – CSM Târgoviște 67-73 (20-13,17-20,15-22,15-18)

De la CSM s-au remarcat în această partidă „veteranele” de sub panou, Larisa Toma (19puncte) și M. Coker (17 puncte). De la gazde cele mai multe puncte le-a marcat R.Napier (28 de puncte). Cele două echipe vor mai juca încă o dată în 2018, în data de 19 decembrie.

CSM Târgoviște va primi, pe teren propriu, replica Olimpiei CSU Brașov.

Articolul precedentFoto| Ca-n filme! Acțiune spectaculoasă cu trei tineri, ce spărgeau locuințe, reținuți pe un câmp din Dâmbovița
Articolul următorArctic a început recrutarea pentru fabrica de la Ulmi