Ar putea părea scenariul unui film, dar s-a întâmplat în realitate. Trei tineri, suspectați că se ocupau cu spargeri de locuințe, ce se deplasau cu o mașină, nu au oprit la semnalul polițiștilor rutieri. A urmat o cursă nebună în care un alt autoturism a fost avariat, focuri de armă trase, în plan vertical, și, în final, reținerea celor trei, pe un câmp din Dâmbovița, de către polițiștii de la IPJ Dâmbovița.

Totul a început în județul Argeș, când cei trei tineri, ce se deplasau cu o mașină, nu au oprit la semnalul agentului de la poliția rutieră, pentru un control de rutină. A urmat o urmărire ce a ajuns în județul Dâmbovița. Mai precis pe raza localității Brătești, unde urmăriții, doi bărbați și o femeie de 20 de ani, au acroșat un alt autoturism (foto 3), ce se deplasa regulamentar. Mașina urmăriților a părăsit partea carosabilă și a ajuns pe un câmp, moment în care cei trei au abandonat autovehiculul.

Doi dintre aceștia au fugit pe câmpul din apropiere fiind reținuți de polițiștii de la IPJ Dâmbovița. Cei trei vor fi predați polițiștilor argeșeni.

Foto 3

Din primele informații, furnizate de IPJ Dâmbovița, polițiștii argeșeni au folosit armamentul din dotare, în încercarea de a îi determina pe fugari să oprească mașina.

Din primele date, se pare că șoferul autoturismului, cu cei trei fugari, nu poseda carnet de conducere.

Mașina acroșată de fugari a fost avariată iar o femeie, în vârstă de 50 de ani, din Târgoviște, pasager în mașina ce circula regulamentar, a fost accidentată.

Deocamdată se fac verificări , cei trei fiind predați polițiștilor argeșeni.

Asupra celor trei tineri s-au găsit importante sume de bani: 2000 de franci elvețieni,1700 de euro, 100 de lei și câteva sute de lei.

Articolul precedentCentura Chindiei. Cele două cluburi organizatoare, din Târgoviște, trimit boxeri la competiție
Articolul următorDerby-ul suferinței. „U” Cluj-CSM Târgoviște 67-73, în prima ligă de baschet feminin