Un tractor agricol și o remorcă, a căror valoare atinge 30.000 de lei, au fost furate pe timp de noapte dintr-o localitate din județul Prahova.
 
Polițiștii au intrat imediat pe fir și au demarat, în această săptămână, 11 percheziții la persoane bănuite din județele Dâmbovița și Prahova.

Astfel, marți, mascații au descins la persoane din localitățile Bilciurești, Crevedia, Blejoi și Ploiești.

„Polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Cocorăștii Colț efectuează 6 percheziții domiciliare la locuințele a 6 tineri, cu vârstele cuprinse între 17 și 25 de ani.

În fapt, persoanele bănuite în noaptea de 19 spre 20 martie a.c. ar f sustras din comuna Tinosu un tractor agricol și o remorcă, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 30.000 de lei.

Totodată, și polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului efectuează 5 percheziții la persoane bănuite de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie.

În cadrul acestei cauze penale, s-a reținut faptul că la data de 1 mai a.c., un tânăr ar fi fost deposedat prin acte de violență de către bunurile personale”, se arată într-un comunicat IPJ Prahova.
 
În urma perchezițiilor efectuate, cinci persoane au fost reținute de către oamenii legii.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentDâmboviţa. Accident provocat de un şofer beat. Acesta a fugit de la locul faptei
Articolul următorNoi proteste în București – Sindicaliștii din sistemul de Finanțe Publice ies în stradă – Care sunt revendicările