În dimineața zilei de luni, 1octombrie 2018, membrii unei familii din comuna Dragomirești, județul Dâmbovița, au trăit un adevărat șoc. Unul dintre membrii familiei, o femeie în vârstă de 47 de ani, a fost descoperită, spânzurată, într-o anexă gospodărească. Cea care a găsit-o este chiar cumnata sa. Din primele informații reiese că decedata nu a lăsat în urmă nici un bilet de adio. Medicii ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesul.În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. Femeia, ce aparent a recurs la gestul sinuciderii, era cunoscută ca având afecțiuni medicale, motiv ce ar fi putut să o determine să recurgă la acest gest.

Cazul ar putea fi al patrulea de sinucidere prin spânzurare, petrecut în județul Dâmbovița, în mai puțin de o lună.

În data de  10 septembrie 2018, o femeie de 37 de ani, mamă unei fete de 16 ani, a fost deasemenea găsită spânzurată la Tătărani.

În data de 14 septembrie 2018, in bărbat, octogenar, a fost găsit spânzurat,  în curtea bisericii” Izvorul Tămăduirii” din Târgoviște.

În data de 20 septembrie 2018, un bărbat de 44 de ani, a fost găsit spânzurat, în propria casă,  in localitatea Valea Mare, județul Dâmbovița.

Articolul precedentVoluntariat în Bucegi.Tabără educativă pentru pasionații de drumeții montane
Articolul următorBătrână de 80 de ani, suspectată de omorul concubinului: „Hai, vino că ți l-am omorât!”