În dimineața zilei de luni, 1octombrie 2018, membrii unei familii din comuna Dragomirești, județul Dâmbovița, au trăit un adevărat șoc. Unul dintre membrii familiei, o femeie în vârstă de 47 de ani, a fost descoperită, spânzurată, într-o anexă gospodărească. Cea care a găsit-o este chiar cumnata sa. Din primele informații reiese că decedata nu a lăsat în urmă nici un bilet de adio. Medicii ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesul.În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. Femeia, ce aparent a recurs la gestul sinuciderii, era cunoscută ca având afecțiuni medicale, motiv ce ar fi putut să o determine să recurgă la acest gest.

Cazul ar putea fi al patrulea de sinucidere prin spânzurare, petrecut în județul Dâmbovița, în mai puțin de o lună.

În data de  10 septembrie 2018, o femeie de 37 de ani, mamă unei fete de 16 ani, a fost deasemenea găsită spânzurată la Tătărani.

În data de 14 septembrie 2018, in bărbat, octogenar, a fost găsit spânzurat,  în curtea bisericii” Izvorul Tămăduirii” din Târgoviște.

În data de 20 septembrie 2018, un bărbat de 44 de ani, a fost găsit spânzurat, în propria casă,  in localitatea Valea Mare, județul Dâmbovița.