La Răcari,în Dâmbovița, a fost înregistrat cel mai mare focar de coronavirus, din Dâmbovița, de la debutul epidemiei în România. Conform celor declarate de primarul localitătii, 68 de persoane s-au vindecat deja de coronavirus, din focarul de la Răcari.

La Răcari,în Dâmbovița, conform unei declarații a primarului localitătii, făcută astăzi, 22 mai, pe pagina de facebook Marius Caravețeanu,situația se prezintă astfel:

„INFO COVID-19!
22.05.2020; ORA 09.05 AM

O COLEGA SE INTOARCE ASTAZI ACASĂ!

Ramân internati in Spitalul de Boli Infectioase Târgoviste 2 beneficiari si o colega, iar in Spitalul Pucioasa 2 beneficiari si doua colege! Din fericire lipsesc simptomele!
Sunt 28 beneficiari, 23 colegi si 7 pacienti declaraţi vindecaţi!
Astăzi în centru sunt 43 de beneficiari şi 13 colegi!

SA FIM IN CONTINUARE PRECAUTI, SA RESPECTĂM DISTANTAREA SOCIALĂ, SE NE SPALĂM CAT MAI DES PE MÂINI, SĂ PURTAM MASCA IN LOCURILE PUBLICE AGLOMERATE! PERICOLUL NU A TRECUT! “DUȘMANUL VEGHEAZĂ”!”

Primarul Marius Caravețeanu denumind „beneficiari” bătrânii ce se aflau cazați la Centrul Medico-Social din localitate, adică locul unde au fost diagnosticate cele mai multe cazuri de coronavirus din localitate. Deasemenea „colegii”, amintiți de primar în postare, reprezinta personalul ce deservește Centrul Medico-Social, angajați ai Primăriei Răcari. „Pacientii”, din postarea primarului, sunt cetățeni ai comunei ce nu aveau legătură cu centrul medico-social.

De la debutul focarului de coronavirus, la Răcari, s-au înregistrat,din păcate, și 5 decese, ale celor infectați cu COVID 19.

Articolul precedentMarian Vanghelie revine în forță în politică. Fostul primar relansează partidul PSDI
Articolul următorÎnscriere la admitere exclusiv on-line, la Universitatea „Valahia” din Târgoviște