Fostul ministru de externe Titus Corlățean, actualmente senator în Parlamentul României, a avut un discurs extrem de vehement, la Târgoviște, în momentul în care a explicat, în fața presei, pentru ce a votat la aceste alegeri. Corlațean a explicat că a votat mai mult împotrivă.

„Am votat pentru un președinte care să aibă un program de lucru de 7 zile din 7„,a fost abordarea inițială a senatorului Titus Corlățean. Ulterior acesta s-a dezlănțuit, înșiruind o serie de argumente pentru care votul său, de la alegerile prezidențiale, a fost unul mai degrabă împotrivă, decât unul în favoarea cuiva. „Am votat împotriva celor care au diseminat ură, împotriva celor care au fraudat fonduri europene” a spus, între altele, Titus Corlățean. Mimica însă l-a trădat pe fostul ministru de externe, în sensul în care se vede clar că votul său a fost mai degrabă unul îndreptat împotriva cuiva, decât în favoarea unui candidat. (vezi video)

Titus Corlățean nu a votat la Târgoviște, dar a fost prezent alături de Rovana Plumb, la momentul în care aceasta a votat la un liceu din orașul dâmbovițean.

Articolul precedentVideo| Rovana Plumb: „Am votat pentru candidatul care a promovat bunăstarea”
Articolul următorALEGERI PREZIDENŢIALE 2019 LIVE UPDATE. Prezenţa la vot