Accident grav la Conțești, în Dâmbovița, pe DN 71. Un autoturism a intrat cu putere într-un copac de la marginea drumului. Șoferul, un bărbat de 70 de ani, a fost accidentat grav și a fost preluat de urgență de un elicopter SMURD, pentru a fi transportat la un spital din Capitală.

Accidentul a avut loc, pe DN 71, în dreptul localitătii dâmbovițene Conțești. Confrom primelor informații, un bărbat de 70 de ani, ce se afla la volanul unui autoturism, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a izbit violent de un copac aflat la marginea drumului. Se pare ca a fost vorba de o afecțiune medicală. La fața locului a fost solicitat de urgență un elicopter SMURD, ce l-a preluat pe bărbatul accidentat grav, pentru a îl transporta la un spital. Cel mai probabil este vorba de o unitate medicală din Capitală.

La fața locului se desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului. Accidentul s-a produs în intervalul orar 11.00-13.00, interval când , conform prevederilor ordonanțelor militare aflate în vigoare, persoanelor peste 65 de ani le este permis accesul în afara locuințelor.

Articolul precedentRomânia a depășit pragul de 10.000 de cazuri COVID-19. Sunt 386 de cazuri noi. În Dâmbovița doar 88 de cazuri
Articolul următorFoto-Video| Puternic incendiu de vegetație la Ocnița. Mai bine de 20 de hectare de teren sunt cuprinse de flăcări