România se află, de astăzi, în stare de alertă, pentru 30 de zile. Decizia a fost anunțată, joi seara, de Comitetul Național pentru Situații de Urgență. CITEȘTE și DESCARCĂ DOCUMENTUL INTEGRAL AICI

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, joi seară, instituirea stării de alertă la nivel naţional, din data de 15 mai, pentru o perioadă de 30 de zile.

„Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă adoptă prezenta hotărâre: art. 1. Începând cu data de 15 mai 2020, se declară starea de alertă la nivel naţional, pentru o perioadă de 30 de zile”, a declarat Marcel Vela, la finalul şedinţei CNSU.

Ministrul de Interne a precizat că regulile de desfăşurare a unor activităţi care necesită măsuri specifice de protecţie sanitară se adoptă prin ordin comun al ministrului Sănătăţii şi al ministrului cu competenţă în domeniu.

DOCUMENT. Noua declarație pe propria răspundere pentru ieșirea din localitate – DESCARCĂ MODELUL

De astăzi, ne aflăm într-un context în care rămânem cu precauții, dar în care apar măsuri de relaxare. Reluarea activităților se va desfășura în cadrul unor reguli: terasele și restaurantele rămân închise, la fel ca mall-urile de peste 15.000 mp, persoanele care sosesc în țară din străinătate intră în izolare la domiciliu și deplasarea în afara localității se va face în continuare pe baza unei declarații pe propria răspundere, pe motive înteiemate. CITEȘTE DOCUMENTUL INTEGRAL AICI.

Stare de alertă. Toate persoanele care vin în România, din orice țară, vor sta în izolare la domiciliu

România, în stare de alertă. Terasele și restaurantele rămân ÎNCHISE

Stare de alertă: MĂȘTILE de protecție, obligatorii în spațiile închise

Articolul precedentDOCUMENT. Noua declarație pe propria răspundere pentru ieșirea din localitate – DESCARCĂ MODELUL
Articolul următor71 de organizații din România solicită „piste de biciclete ca afară, pentru o distanțare socială reală”, printr-o petiție on line