În mai puțin de oră polițiștii dâmbovițeni au fost solicitați la două locații de lângă Târgoviște, pentru că rudele sau vecinii au descoperit un bărbat decedat. Cele două corpuri neînsuflețite au fost descoperite la Ulmi și Valea Voievozilor.

Primul apel a fost pentru un bărbat găsit decedat în localitatea Ulmi. Este vorba de un bărbat de 32 de ani găsit mort în baie. Din primele date, se pare că decesul a survenit ca urmare a intoxicării cu monixid de carbon, provenit de la un boiler cu butelie. Bărbatul locuia cu părinții și nu era căsătorit, familia fiind cea care a descoperit decesul și a anunțat poliția.

Cel de-al doilea deces a fost anunțat doar o jumătate de oră mai târziu. De această dată este vorba de un bărbat de 61 de ani, din localitatea Valea Voievozilor, deasemenea o localitate din vecinătatea Târgoviștei. Cadavrul nu prezenta urme de violență, conform informării IPJ Dâmbovița. Medicii de pe Ambulanță, sosiți la fața locului, au constatat decesul. Conform informațiilor preliminare se pare că este vorba de un deces survenit în urma unei hipotermii. Bărbatul locuia singur și a fost descoperit întâmplător de niște cunoștințe.

Articolul precedentO tânără șoferiță a ajuns la spital, după ce a provocat un accident la Băleni
Articolul următorA început școala pentru elevii din învăţământul primar şi copiii de grădiniţă