Doi dintre jucătorii Chindiei Târgoviște au fost convocați la loturile naționale de fotbal, ale României și Republicii Moldova, pentru meciurile interțări, din această săptămână. Portarul de 20 de ani, Marian Aioani, și mijlocașul moldovean Vadim Rață, sunt elevii lui Viorel Moldovan, ce se pregătesc cu loturile naționale, în aceste zile.

Imagine

Sursa foto- AFC Chindia Târgoviște

Portarul titular al celor de la Chindia Târgoviște, Marian Aioani a fost convocat în lotul României U 21, antrenat de Mirel Rădoi. Aioani, cel mai probabil, nu va titularul naționalei de tineret, selecționerul Mirel Rădoi preferându-l pe Andrei Vlad (FCSB) la ultimele partide ale naționalei. Dealtfel și la antrenamentele oficiale ale echipei, din această săptămână, Vlad a fost cel aflat între buturi.

Imagine

Sursa fotofrf.ro

Naționala de tineret are următorul program în această săptămână: (U21)România – Finlanda, 14 noiembrie, ora 20:00, stadion ”Anghel Iordănescu” (Voluntari)
Irlanda de Nord – România, 19 noiembrie, ora 19:30, stadion The Showgrounds (Ballymena)

Imagine

Cel de-al doilea elev al lui Viorel Moldovan, de la Chindia Târgoviște, ce participă la o acțiune a naționalei, în acestă săptămână, este mijlocașul moldovean Vadim Rață. Acesta a fost convocat la naționala mare, a Republicii Moldova, după o lungă perioadă de timp ( Rață are deja 4 convocări la naționala Republicii Moldova).

Vecinii de peste Prut joacă în această săptămână, în preliminariile Euro 2020, cu Franța (14 noiembrie) și cu Islanda (17 noiembrie).

Articolul precedentMotociclist accidentat la Târgoviște
Articolul următorTânărul ce a lovit trei persoane, cu mașina, intenționat, a fost reținut