Un administrator al unei societăți comerciale dâmbovițene s-a ales cu dosar penal, după ce a incendiat, în curtea societății, mai multe deșeuri periculoase ce proveneau din activități de deratizare și dezinsecție. 

La data de 12 decembrie a.c., în urma unui control efectuat la o societate comercială, polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase, de la IPJ Dâmbovița, au constatat că administratorul ar fi încălcat prevederile legale referitoare la gestionarea și eliminarea deșeurilor periculoase provenite în urma desfășurării activităților de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

Imagine

Fotografie cu un caracter ilustrativ

Acestea erau distruse prin incendiere, la sediul societății, fără a avea încheiat un contract de eliminare a deșeurilor cu un agent economic autorizat.

Pe numele lui, polițiștii au întocmit un dosar penal.

La activitatea de verificare au participat și reprezentanții D.S.P și de la D.S.V.S.A Dâmbovița.

Se pare că activitatea de incendiere a deșeurilor periculoase era o regulă și nu o întâmplare  în respectiva societate. Este al doilea caz din ultimele zile, din Dâmbovița, când astfel de de fapte sunt descoperite de polițiști, ce au efectuat controale la mai multe societăți comerciale însoțiți de reprezentanții DSP și DSVSA Dâmbovița. În data de 10 decembrie, un bărbat de 62 de ani de la o altă societate comercială din Dâmbovița, s-a ales cu dosar penal, pentru că efectuat operațiuni cu produse de protecția plantelor, fără a avea autorizație pentru acestea, în societate.

Articolul precedentReținuți pentru că transportau combustibil petrolier furat
Articolul următorAtenție șoferi! Este cod galben de ceață și în Dâmbovița (13 dec. 20-23.00).Cod galben de viscol, în nordul jud.DB