Mai mulți șoferi din Dâmbovița s-au ales cu dosare penale în ultimele zile. Fie că au condus fără a avea permis de conducere sau băuți bine aceștia au la ce să se gândească de acum înainte, după ce au fost depistați de polițiști.

Conform IPJ Dâmbovița, doau în ultimele două zile (16-17 martie 2019) șase bărbați din Dâmbovița, bănuiți de săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier, s-au ales cu dosar penal.

Trei dintre aceștia au fost depistați în timp ce conduceau autovehicule, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorii auto au prezentat alcoolemii cu valori peste limita legală de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, alți trei bărbați au fost surprinși la volanul unor autoturisme fără a poseda permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar unul, având suspendat dreptul de a șofa.

Totodată, un conducător auto este cercetat de polițiști după ce a fost depistat în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație.”

Articolul precedentPlasat sub control judiciar, după ce a tâlhărit o femeie și i-a luat poșeta
Articolul următorColiziune între două mașini pe DN 7. Trei persoane sunt rănite