Valul 5 al infecției cu SARS CoV-2, de care este responsabilă tulpina Omicron, continuă să infecteze din ce în ce mai mulți elevi și profesori din județul Dâmbovița.

Din cauza numeroaselor îmbolnăviri, din ultimele zile, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița a luat, marți după-amiază, decizia de a suspenda cursurile cu prezență fizică în alte două unități de învățământ din județ. Este vorba de Școala Gimnazială Gura Ocniței și Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 Târgoviște.

Măsura suspendării cursurilor fizice se aplică pentru o perioadă de 10 zile.

„Art. 1 Se aprobă suspendarea cursurilor cu prezență fizică și desfășurarea acestora online pentru Școala Gimnazială Gura Ocniței și Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 Târgoviște.

Art. 2 Măsura prevăzută la art.1 se aplică pentru o perioadă de 190 zile, pentru întreaga unitate de învățământ, până la data de 04.02.2022, inclusiv.

Art. 3 Prin grija Secretariatului Tehnic Permanent al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița, prezenta hotărâre se transmite Departamentului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița, Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița, Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, precum și primarilor municipiului Târgoviște și al comunei Gura Ocniței, în calitate de președinți ai Comitetelor Locale prin Situații de Urgență”, se arată într-o Hotărâre a CNSU Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentDaniel Fenechiu: „Criza din piața energiei trebuie privită cu calm. Nu cred că va fi cineva debranșat”
Articolul următorExplozie uriașă de infectări COVID-19. Peste 34.000 de cazuri