Tensiuni maxime în Parlament, după ce coaliția de guvernare a respins înființarea grupului Pro România, la Camera Deputaților. Deputatul de Dâmbovița, Oana Vlăduca, demisionată din PSD de doar câteva zile, îl acuză dur pe cel pe care în urmă cu mai puțin de o săptămână îi era șef de partid, Liviu Dragnea.

Acuzele deputatului Oana Vlăduca, fost PSD, actualmente la Pro România, sunt făcute pe pagina personală de facebook. Aceasta a postat următoarele:

„Nu vreau să cred că Parlamentul României poate fi confiscat de o persoană care, #discreționar, hotărăște cine există și cine nu există. Se întâmplă cu dl Liviu Dragnea, care, fără nicio explicație legală sau constituțională plauzibilă, a respins solicitarea legitimă a PRO România de a forma un grup parlamentar în Camera Deputaților.

Suntem 20 de deputați #ProRomânia, cu nume și prenume, iar dl Dragnea se comportă ireal. Cât de disperat să fii ca să recurgi la tertipuri de-astea?!”

Oana Vlăduca este cel de-al doilea parlamentar din Dâmbovița, ales pe listele PSD, care părăsește formațiunea condusă de Liviu Dragnea și se alătură Pro România, după senatorul Adrian Țuțuianu (exclus din PSD).Grupul Pro România, de la Camera Deputaților, numără, în momentul de față, 21 de deputați și a depășit ALDE ca număr de deputați.

Articolul precedentFair-play-ul sportiv, în dezbatere la sediul Jandarmeriei Dâmbovița
Articolul următorUn urmărit internațional s-a prezentat singur la sediul poliției Dâmbovița. A fost reținut