La doar o săptămână distanță de momentul în care un bărbat a decedat în zona Bucegilor dâmbovițeni, din cauze medicale, drama s-a repetat, trasă la indigo. Un bărbat de 61 de ani a murit în timp ce se afla în drumeție.

Zona Padina-Peștera (sursa foto rador.ro, via Florian Ispas)

Tragedia s-a produs astăzi (7 iulie 2019) în zona Padina-Peștera, din Bucegii dâmbovițeni. Conform primelor informații, furnizate de IPJ Dâmbovița, polițiștii ajunși la fața locului au constatat că pe corpul neînsuflețit al bărbatului nu existau urme de violență.

Cel mai probabil, spun polițiștii, cauza decesului este un stop cardio-respirator. Acesta a survenit în timp ce bărbatul se afla într-o drumeție montană împreună cu soția sa.

Cadavrul a fost preluat de SML Dâmbovița, pentru efectuarea necropsiei.

Foto– Bărbat decedat 30 iunie 2019 (Bucegii dâmbovițeni)

Tot în Bucegii dâmbovițeni, aproximativ în aceiași zonă, în urmă cu exact o săptămână  (amănunte aici, www.realitateadedambovita.net), cadavrul unui bărbat din București, de 60 de ani, a fost descoperit la marginea drumului. Și în acest caz a fost vorba de un deces survenit în urma unor afecțiuni medicale, ambii bărbați având aproximativ aceiași vârstă, decedând în aceiași zonă și aproape aceleași circumstanțe.

Articolul precedentColiziune între trei mașini la Aninoasa pe DN 71. O femeie a fost rănită
Articolul următorTurist în stare gravă, după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din zona Padina – Peștera