Continuă să apară probleme din cauza vântului puternic ce afectat zone întinse din țară. DN 71 este blocat la km 91,în Dâmbovița, din cauza unor copaci căzuți pe traseu.

Imagine

Cota 1000 (jud.Dâmbovița, 6 februarie 2020)-Sursa foto gazetadambovitei.ro

Pe DN 71, Târgoviște-Sinaia,în zona de munte (altitudine 1000 de metri) sunt probleme de trafic.

“La Cota 1000 copaci căzuți, zăpadă pe șosea, nimeni nu se ocupă. De la dispecerat ne-au spus că cei de la Romsilva se ocupă, dar ei se trezesc la 8”, este declarația unui șofer ce se află blocat cu autoturismul de la ora 5.00, conform propriilor declarații. (sursa gazetadambovitei.ro)

Circulația rutiera se desfăsoară oricum cu dificultate din cauza condițiilor meteo (este în continuare avertizare de tip cod portocaliu de vânt puternic) în zonă.

Confrom celor de la IPJ Dâmbovița:

”Pe DN71, km 91, în afara localității Moroeni, a fost instituit un filtru al poliției rutiere pentru informarea participantilor la trafic care intenționează să meargă spre Sinaia, cu privire la condițiile meteo și de drum existente pe acel traseu.”

Sectorul de drum amintit este folosit de multe ori de turiștii ce vor sa evite aglomerația de pe DN 1, pe ruta București-Valea Parhovei sau retur.

Articolul precedentVântul s-a mai potolit, dar codul roșu s-a făcut doar…portocaliu,în Dâmbovița. Vezi prognoza meteo (6 februarie)
Articolul următorFOTO| Casă mistuită de flăcări la Dragomirești