Vântul puternic, ce a afectat și județul Dâmbovița, în noaptea de 5-6 februarie, a creat numeroase probleme locuitorilor județului. Un incendiu, ce nu a avut legătură cu codul roșu de vânt, a fost amplificat însă, din cauza vântului, la Dragomirești, în județul Dâmbovița. Pompierii de la ISU Dâmbovița, s-au luptat din greu cu flăcările.

Imagine

În noaptea de 5-6 februarie, în jurul orei 03:15, pompierii de la Detașamentul Târgoviște au fost alertați pentru stingerea unui incendiu produs la acoperișul unei locuințe (duplex) din localitatea Decindeni (comuna Dragomirești), deplasându-se la locul evenimentului cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Imagine

În ciuda vântului puternic, pompierii târgovișteni au intervenit cu promptitudine, lichidând incendiul în cca.45 de minute.

Au ars: acoperișul casei pe o suprafață de cca.150 mp, obiecte de mobilier, materiale textile, aparatură electrocasnică și cca. 200 kg de porumb.

Din primele cercetări efectuate, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric provocat de un conductor electric neizolat corespunzător.

Echipajul de ambulanță SMURD a acordat asistență medicală unei persoane (femeie – 55 ani) cu atac de panică. În urma producerii incendiului nu s-au înregistrat victime.

Articolul precedentDrum blocat (DN 71), în Dâmbovița, din cauza unor copaci culcați la pământ, de vânt
Articolul următorFoto-Video| DN 71 a fost deblocat și redat circulației. Se mențin restricții pe DJ 713