22 copii și tineri de la Complexul de Servicii Sociale Târgovişte “Floare de Colţ” și 8 copii de la Căminul Social de Tip Familial “Sfântul Ierarh Nicolae“, din cadrul Asociației Centrul Diaconal Casa Creștină l-au colindat pe Arhiepiscoul Târgoviștei, ÎPS Nifon.

După ce i-au cântat un colind, copiii au primit din partea ÎPS Nifon cadouri, constând în îmbrăcăminte, încălțăminte și dulciuri.

„În această perioadă, în fiecare centru din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa, copiii și adulții sunt implicați în activități recreative și de socializare, bucurându-se de cadouri și participând la mese festive. Mulțumim tuturor sponsorilor și persoanelor fizice care au fost alături de toți beneficiarii noștri în această perioadă şi urăm tuturor sărbători fericite alături de cei dragi”, se arată într-un comunicat al DGASPC Dâmbovița.

Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon a transmis mesaje spirituale copiilor și adulților prezenți, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Crăciun.

„În apropierea sărbătorii Nașterii Domnului, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, parohiile Morteni I, Morteni II și Uliești, Protoieria Găești, au oferit pentru copiii aflați în grija Centrului de Servicii Sociale din Găești, materiale didactice. În aceste zile, în numeroase parohii ale Eparhiei noastre se desășoară activități social – filantropice, care doresc să sprijine, să ajute și să aducă bucurie acolo unde este mai mare nevoie”, precizează Arhiepiscopia.

Articolul precedentFoto-Video| Legenda baschetului american, Tina Thompson, mesaj pentru CSM Târgoviște, la aniversarea de 10 ani
Articolul următorVIDEO Moş Crăciun le-a adus cadouri copiilor jandarmilor dâmbovițeni