După 13 zile de la evadare a fost capturat pe raza județului Ialomița!

Este vorba despre deținutul evadat în data de 25 noiembrie de la Penitenciarul Găești, Popa Marian, care, în ziua evadării, a reușit să părăsească un punct de lucru exterior.

Penitenciarul Găești a informat că persoana privată de libertate a fost capturată în cursul zilei de ieri, 8 decembrie, pe raza județului Ialomița, și va fi din nou încarcerată în sistemul penitenciar.

Despre noua faptă penală au fost înștiințați judecătorul de supraveghere a privării de libertate și a fost sesizat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești.

”De asemenea, în ceea ce privește persoana condamnată se va declanșa procedura disciplinară și în funcție de rezultatele acesteia se vor dispune măsurile legale.

Reiterăm faptul că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deținere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani”, se arată în comunicatul Penitenciarului Găești.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentDe astăzi, fără mască în spațiile deschise neaglomerate!
Articolul următorBilanț coronavirus 9 decembrie: 1.032 cazuri noi și 74 de decese dintre care 2 anterioare