Ghinion teribil pentru Sorana Cîrstea. sportiva târgovișteană a fost forțată să se retragă din turneul de la Hobart, din Australia, după ce obținuse calificarea pe tabloul principal.

Dopă două victorii în calificări (ultima în fața compatrioatei Irina Begu), Sorana Cîrstea, ce fusese desemnată chiar favorită nr.1 în turneul de calificare pentru tabloul principal, s-a retras din competiție, chiar înaintea debutului pe tablou principal, unde ar fi trebuit să o întâlnească pe jucătoarea cehă Krystina Pliskova (nr.66 WTA).

Imagine

Conform unui anunț al organizatorilor turneului, postat pe twitter, Sorana s-a retras din cauza unei accidentări la piciorul stâng, iar locul acesteia a fost preluat de sârboaica N.Stojanovic, în calitate de Lucky Loser (cel mai bine clasată dintre jucătoarele ce nu au prins un loc pe tabloul principal, în urma calificărilor).

Deocamdată nu se știe dacă accidentarea o va împiedica pe sportiva din Târgoviște să ia parte primul turneul de Mare Slem al anului (Australian Open), ce va debuta în data de 20 Ianuarie.