Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea a trecut de la entuziasm la furie în doar cîteva ore, la Shenzen în China, unde joacă în sferturile de finală ale turneului. Meciul româncei, cu americanca A. Riske, a fost întrerupt de ploaie de trei ori.

Update: 13.30– Meciurile de la Shenzen au fost reprogramate, pentru vineri (04.01.2019), din cauza ploii. Cel mai probabil, meciul dintre Sorana Cîrstea și Alison Riske va fi reluat de la ora 8.30 (ora României).

Știre inițială:

Partida dintre Sorana Cîrstea și Alison Riske i-a provocat târgoviștencei o serie de sentimente total diferite. Înaintea meciului, Sorana a postat pe pagina personală, din o rețea de socializare, mai multe fotografii, în care este arătat tabloul turneului de la Shenzen, dar și istoricul întâlnirilor directe dintre Cîrstea și Riske, care este de 4-2 pentru româncă, târgovișteanca arătându-se extrem de entuziasmată și încrezătoare înaintea partidei.

Partida din China, dintre Cîrstea și Riske a avut nevoie de aproape o oră, pentru două game-uri și jumătate ( scorul este de 2-0, și 30-0 pentru Cîrstea, aflată la serviciu), asta pentru că a fost întreruptă de trei ori, din cauza ploii. Aceast lucru a enervat-o foarte tare pe româncă, ce a părăsit terenul extrem de supărată, la cea de-a trei întrerupere a partidei. Meciul este așteptat să se reia în jurul orei 12.00, ora României.

foto articolwww.digisport.ro

Articolul precedentUn tânăr de 32 de ani a fost găsit decedat, în casă, la Vârfuri, în Dâmbovița
Articolul următorN-au „șomat” de sărbători. ISU Dâmbovița-peste 150 de intervenții în vacanța de Revelion