Pompierii de ISU Dâmbovița au avut „treabă” și în perioada vacanței de Revelion. Cel mai solicitat a fost departamentul SMURD, ce a intervenit la 125 de cazuri în ultimele zile.

Chiar dacă, statistic cel puțin, intervențiile din perioada sărbătorilor de iarnă nu au mai fost la fel de numeroase, ca în alți ani, pompierii de la ISU Dâmbovița „Basarab I” au fost solicitați la peste 150 de intervenții, între 29 decembrie 2018 – 2 ianuarie 2019.

„În minivacanţa de Revelion (29 decembrie 2018 – 02 ianuarie 2019), echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 27 evenimente: 6 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 8 acţiuni pentru asigurare zonă, 11 acţiuni pentru asistenţă persoane şi două acţiuni la alte situaţii de urgenţă (salvare animale). Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 125 cazuri medicale.”

Comunicat de presă- ISU Dâmbovița

Articolul precedentUpdate: Entuziasm și nervi, la Shenzen. Meciul Sorana Cîrstea-A.Riske întrerupt de ploaie
Articolul următorAccident pe DN 7. A intrat direct în stâlpul de electricitate