Doi bărbați din IL Caragiale, județul Dâmbovița, au fost reținuti de polițiști. La domiciliul acestora au fost descoperite mai multe unelte electrice ce se bănuiește ca au fost sustrase din gospodăriile altor persoane. Cele două persoane sunt suspectate că obișnuiau să lucreze pe raza mai multor județe, nu doar în Dâmbovița.

La data de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni și cei de la Secția Nr. 6 Poliție Rurală Moreni au descins la domiciliile a doi bărbați de 36 și 44 de ani, din I.L. Caragiale, bănuiți de comiterea unor infracțiuni de furt.

Imagine

Imagine cu un caracter ilustrativ

În sarcina acestora s-a reținut că, în cursul lunii decembrie, ar fi sustras mai multe bunuri din dintr-o locuință de pe raza localității I.L. Caragiale.

De asemenea, în urma perchezițiilor au fost indisponibilizate mai multe unelte electrice (drujbă, bormașină, rotopercutor, ciocan, fierăstrău) susceptibile a fi sustrase de pe raza localităților Târgoviște, Moreni și Ploiești.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

La activitatea de descindere din IL Caragiale au participat și efective de jandarmi de la IJJ Dâmbovița.

Articolul precedentGiurgiuvean prins de două ori, în aceiași zi, conducând fără permis
Articolul următorTârgovișteanul Florin Ghinea, zis Ghenosu, a fost repatriat astăzi, din Marea Britanie, unde fusese arestat în 2018