În față pericolului reprezentat de epidemia de coronavirus unele federații sportive se gândesc serios la anularea competițiilor interne, în actualul sezon, mai ales că odată cu declararea stării de urgență măsurile de suspendare a competițiilor se prelungesc. Este cazul Federației Române de Volei ce a trimis astăzi,16 martie, o adresă către cluburi, prin care se cere acordul pentru înghețarea campionatului. Unele cluburi s-au opus, cum este și cazul CSM Târgoviște.

Oficial, la momentul actual, competițiile interne de volei sunt suspendate, până la data de 31 martie. Astăzi, federația Română de Volei a trimis către cluburi o adresă prin care cere confirmarea acordului de înghețare a competiției interne din acest sezon.

Imagine

Clubul târgoviștean a refuzat, trimițând și o adresă în acest sens, către federație.

Imagine

Răspunsul a fost anunțat de către City managerul orașului Târgoviște, Gabriel Boriga, pe pagina sa de facebook.

„Pentru a face lumina cand e pentru altii noapte in inima si-n minte, acesta este adevarul privitor la pozitia CSM Târgoviște vis a vis de posibilitatea inghetarii campionatului Diviziei A1 de volei feminin.” A spus Boriga,în postarea sa.

Echipa de volei a CSM Târgoviste, momentan ocuantă a locului trei în prima ligă de volei feminin, este finanțată integral de către Primăria Târgoviste, prin CSM Târgoviste, entitate ce se află în subordinea administrației locale.

Articolul precedentBilanț oficial al cazurilor de coronavirus din România: 168 persoane infectate! 9 s-au vindecat. Vezi harta
Articolul următorCoronavirus România- Totalul bolnavilor confirmați urcă la 184 (17 martie,ora 10.00). Niciun caz în județul Dâmbovița