Festivalul Padina Folk. Iubitorii de natură și muzică bună au un nou motiv de distracție. Autoritățile organizează Padina Folk, într-un cadru natural, în zona Telecabinei Peștera din Munții Bucegi.
Festivalul Padina Folk este organizat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, organizează, în perioada 15 – 16 august.
Iubitorii muntelui şi ai muzicii de calitate se vor bucura de întâlnirea cu artişti îndrăgiţi, într-un cadru natural deosebit, în zona Telecabina Peştera din Munţii Bucegi, comuna Moroieni.
Festivalul Padina Folk
„Obiectivele principale ale evenimentului sunt: promovarea turistică a zonei şi promovarea muzicii folk. În cadrul festivalului vor avea loc spectacole de muzică folk în care vor evolua nume consacrate ale genului. Capul de afiş va fi ţinut de Mircea Baniciu şi Vasile Şeicaru, care propun o experienţă deosebită, plină de emoţie, într-o atmosferă de poveste. Vă aşteptăm, aşadar, să ne bucurăm împreună de Padina Folk, un festival plin de emoţie, dedicat celor care vor să trăiască o experienţă unică într-un peisaj superb din Munţii Bucegi, uniţi de pasiunea pentru muzica folk”, se arată într-un comunicat al Centrului Județean de Cultură Dâmbovița.
În prima zi a festivalului vor concerta Mircea Baniciu, Vasile Şeicaru, Maria Gheorghiu, Cătălin Stepa şi Adrian Bezna.
În cea de-a doua zi a festivalului vor urca pe scenă Andrei Păunescu, Trupa Calendar, Magda Puşkaş, Nicu Zotta şi Cristi Corcioveanu.Spectacolele de la Festivalul Padina Folk vor avea loc începând cu ora 18.30. Accesul este liber.
Articolul precedentGală Lokal Kombat cu 250 de luptători, organizată de un poliţist, la Petrești
Articolul următorCum se putea repeta episodul din 2012, când un urs a omorât doi oameni, în zona Moroieni