Într-o partidă amicală, disputată la Aninoasa, în județul Dâmbovița, Chindia Târgoviște și Metaloglobus București au încheiat la egalitate, scor 1-1. Ambele goluri ale partidei au fost marcate în repriza secundă.

 

În ultima partidă de pregătire (n.r. Chinidia mai încearcă perfectarea a încă unui amical ,până la reluarea campionatului ligii secunde, din 22 februarie) elevii lui Viorel Moldovan au terminat la egalitate, disputa cu metaloglobus București.

Chindia (locul 5 în liga a II-a) și Metaloglobus București (locul 16 în liga secundă) s-au întâlnit pe terenul de la Aninoasa, o comună dâmbovițeană, de lângă Târgoviște, dorința celor de la Chindia fiind să dispute o partidă pe un teren cu iarbă, înainte de reluarea campionatului.

În „11”-le de start, al celor de la Chindia s-au regăsit și doi jucători aflați în probe la echipa dâmbovițeană (Panait și Mijokovic, cel din urmă un jucător croat).

Chindia Târgoviște- prima repriză

Aioani – Martac, Acasandrei, Șandru, Panait – Neguț, L. Mihai, Mijokovic, Mihaiu – Cherchez, Neicuțescu.

La pauză scorul a fost egal (0-0). După pauză, primii care au reușit să înscrie au fost jucătorii echipei din Pantelimon (min. 55) iar echipa dâmbovițeană a egalat 10 minute mai târziu (min. 65), stabilind și scorul final al partidei.

 

Foto articolAFC Chindia Oficial, facebook