Într-o partidă amicală, disputată la Aninoasa, în județul Dâmbovița, Chindia Târgoviște și Metaloglobus București au încheiat la egalitate, scor 1-1. Ambele goluri ale partidei au fost marcate în repriza secundă.

 

În ultima partidă de pregătire (n.r. Chinidia mai încearcă perfectarea a încă unui amical ,până la reluarea campionatului ligii secunde, din 22 februarie) elevii lui Viorel Moldovan au terminat la egalitate, disputa cu metaloglobus București.

Chindia (locul 5 în liga a II-a) și Metaloglobus București (locul 16 în liga secundă) s-au întâlnit pe terenul de la Aninoasa, o comună dâmbovițeană, de lângă Târgoviște, dorința celor de la Chindia fiind să dispute o partidă pe un teren cu iarbă, înainte de reluarea campionatului.

În „11”-le de start, al celor de la Chindia s-au regăsit și doi jucători aflați în probe la echipa dâmbovițeană (Panait și Mijokovic, cel din urmă un jucător croat).

Chindia Târgoviște- prima repriză

Aioani – Martac, Acasandrei, Șandru, Panait – Neguț, L. Mihai, Mijokovic, Mihaiu – Cherchez, Neicuțescu.

La pauză scorul a fost egal (0-0). După pauză, primii care au reușit să înscrie au fost jucătorii echipei din Pantelimon (min. 55) iar echipa dâmbovițeană a egalat 10 minute mai târziu (min. 65), stabilind și scorul final al partidei.

 

Foto articolAFC Chindia Oficial, facebook

Articolul precedentUn bărbat din Cobia va face aproape patru ani de pușcărie, pentru evaziune fiscală.
Articolul următorColiziune între două autoturisme, cu doi răniți, la Teiș