Chindia Târgoviște și Petrolul Ploiești au terminat nedecis, o partidă amicală disputată la Brașov. Echipa antrenată de Viorel Moldovan este la primul egal din perioada de pregătire, pentu liga I.

Pe stadionul „Metrom” din Brașov, Chindia Târgoviște (liga I) și Petrolul Ploiești (liga II) au terminat la egalitate (scor 0-0) partida amicală, la care pe băncile tehnice ale celor două combatante au stat doi antrenori ce au trecut pe la Târgoviște. La Chindia, Viorel Moldovan (actualul antrenor), iar la Petrolul Ploiești, Flavius Stoican, fost antrenor la Chindia.

Dâmbovițeni au început partida în următoarea alcătuire:

Aioani – Șandru, Mitrovic, Dudea, Dumitrașcu – Neguț, L. Mihai, Novac, Frank – Neicutescu, Florea (90 Atănase)

Prima repriză a fost dominată de cei de la Chindia, dar elevii lui Viorel Moldovan nu au reușit să marcheze. În a doua repriză, ploieștenii, cu  mulți tineri în echipă, au echilibrat partida, dar, la final, tabela de marcaj a rămas neschimbată, în ciuda a câteva ocazii de gol ,de fiecare parte.

Chindia a bifat, până acum, două victorii (Academica Clinceni și FK Csikszereda), un egal ( Petrolul Ploiești) și o înfrângere (FC Viitorul), în perioada de pregătire pentru liga I.

Sursa foto articolfacebook,AFC Chindia Oficial

Articolul precedent539 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European
Articolul următorPrins de polițiști, după ce a lovit un motociclist și a fugit de la locul accidentului