Fostul șef al DGIPI (Direcția de protecție internă, fostul serviciu secret al Ministerului de Interne) a fost reținut, alături de alte două persoane, după cum anunță procurorii DIICOT Brașov, într-un dosar de trafic și consum de droguri de mare risc. Totul s-ar fi întâmplat într-o clinică aflată la Stănești, un sat ce aparține de orașul Răcari, din județul Dâmbovița.

Locația unde, spun procurorii, s-ar fi petrecut totul, Clinica de Welness Youness Clinic, se află la Stănești, localitate ce aparține de orașul dâmbovițean Răcari.

Descriere clinică

Imagine

„Un loc de vis, departe de agitatia urbana la numai 30 minute de Bucuresti, unde poti petrece cateva zile de relaxare cu Pachete All Inclusive si alimentatie sanatoasa sau poti organiza un eveniment de neuitat in superba gradina, pe acoperis, sau in una din cele 2 sali intime.

Imagine

Oaspetii nostri beneficiaza de cele mai bune tratamente naturale si proceduri terapeutice, concepute sa vindece si se relaxeze atat corpul, cat si mintea: Aromoterapie, Apiterapie, Tratamente din medicina alopata indiana, Cataplasme, Cure de detoxifiere, Dietoterapie, Fitoterapie, Gimnastica medicala, Inhalatii, Ionic Detox, Masaj de detoxifiere cu miere, Masaje terapeutice, Nebulizări cu miere, propolis si uleiuri volatile, Presopunctura, Reflexoterapie, Shiatsu, Psihoterapie, Tehnici medicale de relaxare si respiratie, Tratamente individualizate cu venin de albine (după efectuarea testelor de alergie).”

Este descrierea clinicii postată chiar pe site-ul propriu al clinicii. proprietara clinicii este Vanessa Youness.

Imagine

Imagine

Foto- Vanessa Youness, sursa foto- facebook, Youness Clinic

Acuzații

Aceasta a fost arestată preventiv duminică pentru 30 de zile alături de Gelu Oltean, fostul șef al Serviciului secret al Ministerului de Interne, sub acuzația de trafic de droguri. Potrivit DIICOT, Youness, Oltean și un cetățean britanic sunt acuzați că organizau ”reuniuni” de consum de DMT(dimetyltriptamina), drog de mare risc ce contine AYAHUASCA. Youness e implicată într-un dosar DNA și a fost o apropiată a fostului premier, Emil Boc.

Imagine

Foto-Gelu Oltean

„Ea este partenera de viață a lui Gelu Oltean, fost șef în două mandate al Direcției Generale de Informații și Protecție Internă din Ministerul de Interne, unul dintre cele mai puternice servicii secrete din România. Oltean admitea într-un interviu din februarie 2019 din Evenimentul Zilei relația cu Vanessa Youness, dar și faptul că a încercat AYAHUASCA într-o experiență ”spirituală” în America de Sud.

Dar Vanessa Youness nu este la prima interacțiune cu procurorii. G4Media.ro scria în luna martie 2019 că ea e acuzată de DNA că ar fi luat mită un milion de euro, într-un dosar conex marilor dosare privind cumpărarea ilegală de către guvernele succesive a licențelor Microsoft.” 

Spun cei de G4Media.ro

Alte dosare

Procurorul DNA George Matei – cel care l-a trimis în judecată și pe liderul PSD Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive – a deferit-o Justiției pe Vanessa Amal Youness după ce a strâns probe potrivit cărora ea ar fi cerut și primit un milion de euro de la oamenii de afaceri Claudiu Florică și Dinu Pescariu pentru atribuirea unui contract IT, în 2011. Vanessa Youness este o apropiată a fostului premier, Emil Boc, care are calitate de martor în dosar. Emil Boc locuia în același imobil cu aceasta, iar în locuința ei a fost găsit un obiect care îi aparținea fostului premier.

Imagine

Imagine

Imagine

Foto– Clinica Youness, Stănești, județul Dâmbovița (sursa facebook)

În dosarul DNA, procurorul a pus sechestru pe 4 terenuri, 6 apartamente și 2 garaje din Cluj și Dâmbovița ale femeii.

Clinica  de Welness -Youness Clinic, de la Stănești era un loc frecventat de zeci de persoane ce participau la ședințe comne în care erau organizate întîlniri de grup ce includeau ședințe de yoga dar cure de detoxifiere, după cum este precizat pe site-ul instituției.

Articolul precedentGelu Oltean, fost şef al DGIPI, arestat pentru trafic de droguri, petrecut într-o clinică din Răcari Dâmbovița
Articolul următorAjutor din partea primăriei pentru cei defavorizați, la Găești