Ediția cu numărul 3 a concursului de înot „Cupa Contratimp Chindia” (22-24 februarie) a reunit 307 sportivi de la 19 cluburi din țară. Au concurat și 50 de sportivi legitimați la cluburile târgoviștene, semn că înotul se dezvoltă frumos la nivel local.

„Iar noi am încercat să ridicăm ștacheta calității, alături de partenerii de la ACS Contratimp și de sponsori, având susținerea totală a Primăriei Municipiului Târgoviște. Au fost multe curse extraordinare, timpi buni, sportivi rapizi și tehnici, au fost emoții, au fost și lacrimi, am vibrat cu toții la intensitatea unui spectacol sportiv de poveste. Pentru că au fost multe povești frumoase la a 3-a ediție a „Cupei Contratimp Chindia”, despre care vom scrie pe larg, pe site-ul și pe pagina de Facebook ale Complexului Turistic de Natație Târgoviște. Stau mărturie mii de poze, o mulțime de filmări, dar și o transmisiune live, cu cifre foarte bune de audiență. „307 sportivi, 19 cluburi sportive, 34 probe, 328 starturi, 5 reuniuni, 20 ore de înot de nivel național”, arată Complexul de Natație.

„Cupa Contratimp Chindia” a devenit un reper pe harta înotului românesc, în primul trimestru al anului, un concurs care crește de la o ediție la alta, o competiție atractivă pentru cluburile importante.

„Din nou mulțumesc partenerilor noștri, colegilor mei, reprezentanților mass-media și tuturor sportivilor participanți! Sper că ne-am ridicat la nivelul așteptărilor tuturor celor care au vizitat Bazinul Olimpic din cadrul Complexului Turistic de Natație din Târgoviște. Nu ne vom opri aici, pregătim în continuare evenimente de cel mai bun nivel”, a precizat managerul Direcției Complex Turistic de Natație Târgoviște, Ciprian Prisăcaru.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentCostel Preda, directorul Direcției Silvice Dâmbovița, a murit
Articolul următorIonuț Ghibanu, reacție plină de emoție după moartea lui Costel preda